Betingelser

FORETAKSINFORMASJON

Org. 951 920 398, Intersign Norge AS

Skilt og dekor produseres og leveres av Protector Skilt AS

 

Kontaktdetaljer:

Sanddalsringen 5b, N-5225 Nesttun-Bergen. Tlf 56 15 75 80, post@intersign.no.

Intersign Norge AS har siden 1989 levert skilt og sikkerhetsmerking m.m til kunder over hele landet. I tilegg til å være leverandør er Intersign Norge AS også en produksjonsbedrift for skilt og sikkerhetsmerking.

 

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Pris og informasjon om produktene våre står opplyst på kjøpssiden til hvert produkt. Om du mener informasjonen er mangelfull, vennligst ta kontakt med Intersign Norge AS så vil vi revidere produktsiden(e) for aktuelle produkt(er).

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

 

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av ordre

Ved mottakelse av nye ordre vil disse bli registrert i vårt datasystem. Det vil bli gjort en vurdering på leveringstid før ordrebekreftelse blir sendt til kunde. Deretter blir ordren enten delegert for plukk eller produksjon. I noen tilfeller vil det bli nødvendig å bestille inn manglende varer. Kunden vil få informasjon om dette dersom det medfører endringer i leveransetiden.

Leveranse

Leveringstid på varene er en uke etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare eller en varen er av en slik karakter at den må produseres vil antatt leveringstid være opplyst på ordrebekreftelsen. Vi vil også ta kontakt per telefon eller e-post om vi av noen grunn ikke skulle være i stand til å levere en eller flere av varene som er bestilt.

Frakt

Vi sender varene med Posten eller Bring Cargo. Kostnader forbundet med frakt er i henhold til det som er opplyst ved utsjekking i nettbutikken. Intersign Norge kan ikke ta ansvar for eventuelle toll og eller avgifter som påløper ved bestilling til adresser utenfor Norge.

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

Skiltbutikken behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Skiltbutikken blir betalingen behandlet av DIBS , som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene må du ta kontakt så snart som mulig med Intersign Norge AS. Kontaktinformasjon er opplyst i innledningen til dette dokumentet. I de tilfeller der ordren ikke er ekspedert vil ingen betaling bli avkrevd

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Skiltbutikken / Intersign Norge AS / Protector Skilt AS skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Skiltbuutikken/Intersign Norge AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium, utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Garanti

Skiltbutikken har for øyeblikket ingen garantier utover det eventuelle underleverandører gir på sine produkter. Dersom du opplever problemer med produktet/produktene. Vennligst reklamer på produktet i henhold til opplysninger angitt over under REKLAMASJON.

Varighet

Hvis relevant, skal det opplyses om avtalens varighet og eventuelt minste bindingstid. For avtaler som er uten tidsbegrensning eller forlenges automatisk, skal det opplyses om vilkårene for å si opp avtalen.